Slett Taxidata-kontoen din
Gjelder taxidata.no og Taxidata-appen
Du kan når som helst be om å få slettet Taxidata-kontoen din.
Slik gjør du det: logg inn i appen eller på taxidata.no, åpne kontoen din og trykk «Slett kontoen». Du bekrefter med passordet, og kontoen slettes med en gang.
Kommer du ikke inn, eller er du eneste eier av en bedrift? Send en e-post til post@taxidata.no fra e-postadressen du logger inn med, med emnet «Slett kontoen min». Vi sletter kontoen innen 30 dager og bekrefter på e-post.
Dette slettes
- kontoen din (navn, e-post, telefon, passord)
- tilgangen din til alle bedrifter
- varselnøkler for mobilene dine
- innleggene, svarene, bildene, stemmene og de private meldingene dine i forumet
Dette slettes ikke automatisk
- Opplysninger en bedrift har lagt inn om deg som sjåfør, for eksempel rapporter, lønnsgrunnlag og lønnsslipper. De tilhører bedriften, og bedriften kan ha plikt til å ta vare på dem, for eksempel etter bokføringsloven. Be bedriften din om å slette dem, eller skriv til oss, så tar vi det videre.
- Fakturaer for medlemskap, som må lagres i 5 år.
Slette en hel bedrift
Er du eier av en bedrift og vil slette hele bedriften med alle data, skriv til post@taxidata.no. Last gjerne ned alle dataene fra portalen først.
Les mer i personvernerklæringen.